over ambnl
Overzicht persberichten
Hieronder vind u het overzicht van de persberichten die voor u beschikbaar zijn. U kunt voor alle pers en communicatie vragen contact opnemen met de afdeling marketing en communicatie van AMBNL.
filter selectie op:
Collectie resort 2016
teaser
Kunst in al haar vormen is een constante inspiratiebron voor Alain Mikli. Fotografie, beeldhouwkunst, schilderkunst en design worden samengevoegd in een collage van excentrieke visies. In de collectie ‘Resort 2016’ wordt een toonaangevend nieuw acetaatpatroon geïntroduceerd, geïnspireerd door het werk van de Parijse kunstenaar Sonia Delaunay. Zij stond net als Alain Mikli bekend om haar gebruik van sterke kleuren en geometrische vormen. Het werk van fotograaf Erwin Blumenfeld inspireerde zowel de campagne als het design van drie nieuwe modellen die theatraal worden uitgelicht. De designs van Provocation zijn geïnspireerd door het concept van “Le Masque” en worden gemaakt van exclusief nieuw hoogwaardig materiaal, GRAVITY EVO® dat lichtgewicht en dun is maar tegelijkertijd sterk en flexibel.
 
 
  
 
RESORT 2016 COLLECTIE
teaser
Aan de basis van Starck Eyes ligt Bionisme, de kruising van technologie en menselijkheid, een concept waarbij inspiratie wordt gehaald uit de organische wereld om technologieën te creëren die beter passen bij de mens. De tijdloze eyewear-ontwerpen combineren subtiele elegantie, structurele kwaliteit en duurzame materialen.
 
Philippe Starck, de enthousiaste voorvechter van dematerialisatie, gelooft dat de positieve kant van menselijke productie altijd neigt naar minder: hoe minder materiaal, hoe menselijker het wordt. Dit seizoen vertegenwoordigt de collectie de missie van Starck en introduceert met trots de dunste acetaat monturen ooit van Starck Eyes, naast nieuwe modellen die exclusief zijn ontworpen in het GRAVITY materiaal met dynamische, jeugdige vormen.
 
De kern van het product is de innovatieve, gepatenteerde Biolink-technologie die in elk montuur verwerkt is. Biolink® is een biomechanisch scharnier dat geïnspireerd is op het microsleutelbeen van de mens. Net als de schouder heeft het dezelfde multidirectionele bewegingsvrijheid van 360°. Dit unieke scharnier verzekert maximaal comfort en maximale flexibiliteit.
 
Starck Eyes was het eerste merk dat GRAVITY materiaal gebruikte in de eyewear-industrie. GRAVITY is een polymeer dat wordt gebruikt in hitech-industrieën zoals de auto-, medische en luchtvaartindustrie. Het materiaal biedt ongeëvenaarde technische kwaliteiten, kracht en flexibiliteit en is toch ongelofelijk licht en 100% recycleerbaar.
De Resort 2016 collectie is een feest van pure lijnen, hoogstaande technologie en duurzaamheid. Deze eyewear-collectie heeft als uiteindelijk doel complete harmonie met het lichaam te bereiken en is de perfecte illustratie van het Bionisme.
 

 
 
 
Herfst Winter 2015 Tarian
teaser
Kunst met natuurlijke elementen 
 
De nieuwe Tarian collectie is geinspireerd door de mooiste en meest zuivere elementen uit de natuur: ivoor, steen en marmer. Onderscheidende kenmerken van het glanzende acetaat, gemaakt door de befaamde Italiaanse producenten Mazzuchelli, zorgen voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap in elk ontwerp. Het uiteindelijke resultaat zijn monturen met unieke kleuringen en afwerkingen die overeenkomen met de schoonheid van de natuur.
 
"Schoonheid is wat comfortabel is voor ons", zegt de Parijse ontwerper, en met dit in gedachten worden zijn frames vormgegeven om de persoonlijkheid van de drager te definiëren en te versterken.
 
"Think Tarian" - de 2016 campagne – vervult Jérémy's doel om brillen maken met elegantie, allure en tijdloze schoonheid – net als de natuur!
   
 
Lente collectie Tarian
teaser
De nieuwe collectie benadrukt Jérémy's finishing touch. Niet alleen zijn de monturen stuk voor stuk origineel, functioneel en stijlvol, maar ook wekken de ontwerpen nieuwsgierigheid. De unieke vormgeving, het kleurgebruik en de mooie materialen zijn wederom de ingrediënten voor een uitzonderlijke collectie.
De monturen van Tarian zijn origineel ambachtelijk handwerk, vervaardigd volgens de nieuwste industriële technologie en het merk dankt haar succes dan ook onder meer aan deze combinatie van stijl en techniek.
 
New release spring <<optical>>
  • Concorde
  • Saint Honoré 2
  • Luxembourg
  • Invalides
 
 
Nieuwe collectie Tarian 2015
teaser
 
«Ik wil mijn fantasie de vrije loop laten en een verhaal vertellen. Dat doe ik bij al mijn collecties. Door elementen van verschillende culturen met elkaar te combineren, kan ik steeds vernieuwen en verrassen...»

Het thema voor dit seizoen is “Be Sure Footed – Be Framed By Tarian” en is een eerbetoon aan de allure van de mode uit de jaren ’50 – het decennium dat verraste en uitdaagde en het begin inluidde van de bril als modeaccessoire.

Onze manier van leven is veranderd en Jérémy laat onze nieuw verworven vrijheden terugkomen in zijn ontwerpen. «Voor het vijfde seizoen achtereen, werk ik voor mijn campagne samen met Kate Fichard. Ik voelde me altijd al aangetrokken door synergie  en de spontaniteit die zich voordoen  bij het ontwerpen. We moeten kunnen praten over wat we verkopen. Ik vind het heel spannend om kunst in onze omgeving te brengen. »

 
COLLECTIE 2015
 
    
        Tuileries
In 4 kleuren
    Concorde
In 4 kleuren
 Beaumarchais
In 4 kleuren    
 
Menilmontant
In 4 kleuren
 
  
  
Luxembourg
In 4 kleuren
Invalides
In 4 kleuren
Saint Honoré
In 4 kleuren 
  
      
    
    
    
 
<< | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | > | >>